Logo Musical'sCool!

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Musical'sCool! verzorgt cursussen op het gebied van Musical (dans, zang en spel).
  In oktober 2008

  +
 • De docenten van Musical'sCool!

  +
 • Studio Pan  is in 1999 gestart met Theatergroep Pan waarmee een groot aantal voorstellingen op de planken is

  +

Musical'sCool!

Musical'sCool! verzorgt cursussen op het gebied van Musical (dans, zang en spel).
In oktober 2008 werd onder de paraplu van Studio Pan gestart met het eerste cursusseizoen van Musical'sCool! Als afsluiting werd de voorstelling 'Factor X'  door de cursisten in april 2009 enkele malen uitgevoerd in theater De Enck. Zij deden dit samen met acteur en entertainer Arjan Dolman. Het aantal cursisten groeide snel en binnen een korte tijd was Musical'sCool! een begrip. Samen met een enthousiast team docenten en begeleiders gaan de cursisten ieder jaar weer aan de slag met een nieuwe productie. Vanaf 2014 verzorgen de oudere cursisten een eigen programma en ook de Vakklas presenteert zich met een zelf vormgegeven voorstelling.
Groepsindeling
Groepen worden in eerste instantie ingedeeld op basis van leeftijd. Om aan een Demogroep te kunnen deelnemen is vanzelfsprekend ook niveau belangrijk. Naast de reguliere lessen is er een meer vakgericht traject, de Vakklas. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je auditie doen.

Kijk verder op de site en lees de verschillende artikelen over en rondom Musical'sCool!

Laatste Nieuws

Triple Threat

Met ingang van seizoen 2017-2018 krijgen deelnemers aan de Vakklas van Musical'sCool! les volgens het 'triple threat' concept. Dit betekent elke week 3 uur intensieve training van professionals: 1 uur zang, 1 uur dans en 1 uur spel.

Audities Vakklas 25 juni 2017

Op 25 juni vinden de audities plaats voor de Vakklas van 2017-2018 Download hier het aanmeldingsformulier

Lees meer...