New York New York

Oud Musical'sCool!-cursist Jochem Smeding (18 jaar) is in hartje Manhattan begonnen met een musicalopleiding aan het New York Conservatory for Dramatic Arts (NYCDA).

Drieduizend ambitieuze jonge mensen hebben auditie gedaan om voor een van de slechts 32 beschikbare studieplaatsen van deze opleiding in aanmerking te komen. Van deze selecte groep mogen maximaal 5 studenten uit het buitenland komen, Jochem is een van hen. Als enige Nederlander is hij na de auditie toegelaten tot deze hoog aangeschreven opleiding.
De opleiding Musical Theatre onderscheidt zich met een zeer individuele- en praktijk gerichte aanpak, er wordt met de studenten in kleine subklassen gewerkt aan alle facetten van musical zoals privé zangles, stemtechniek, tap- en jazzdans, klassiek ballet, acteurs lab, Meisner techniek, improvisatie etc.
De studenten nemen ieder semester deel aan een project op Broadway, het hart van de musicalwereld. 
Vanaf zijn zevende jaar was Jochem cursist bij Musical’sCool! in Best waar hij zijn cursustijd - 9 jaar! - afsloot met de hoofdrol in ‘Vincent Light’, een musical over het leven van Vincent van Gogh.

Agenda

  • Auditie Vakklas 17 sept 2022 All Day
  • Start lessen Musical'sCool! 30 sept 2022 All Day

Gespot!

GESPOT_Doorloop_17-18.jpg