Logo van de Musical'sCool Webshop

Bij de aankoop van uw plaatsbewijs is toegang tot foto- en video-opnames inbegrepen!

Tijdens de voorstellingen worden door ons foto- en video-opnames gemaakt. U ontvangt een dowload link in uw mail zodra de opnames beschikbaar zijn. U hoeft deze dus niet apart te bestellen.Op 11 en 12 juni 2022 spelen de cursisten van Musical'sCool! 4 voorstellingen.


Goed om te weten

 • Onze voorstellingen worden gespeeld in het Heerbeeck College te Best en hebben vrije plaatskeuze. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging en factuur.  Neem de bevestiging mee als u de voorstelling bezoekt. Dat kan digitaal of uitgeprint. Wij controleren de gegevens bij de ingang.
 • Kinderen en volwassenen hebben een toegangsbewijs nodig, De prijs voor een plaatsbewijs is gelijk.
 • Per volledige bestelling betaalt u € 0,50 administratiekosten.
 • Is een voorstelling uitverkocht​? Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. 
 • Voor rolstoelgebruikers en mindervaliden zijn er, wat betreft toegankelijkheid en plaatsen in de zaal, voorzieningen getroffen. Wilt u hier gebruik van maken? Dan verzoeken wij u dit bij het afrekenen vermelden.
  Let op: Wij proberen u hierbij zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen.
 • Het is niet toegestaan uw mobiele telefoon binnen in de theaterzaal te gebruiken. Zonder toestemming van de organisatie is het in de theaterzaal niet toegestaan tijdens de voorstelling beeld- en/of geluidsopnames te maken. Met de aankoop van uw plaatsbewijs krijgt u toegang tot onze opnames.


Huisregels en informatie theaterzaal Heerbeeck College.

 • In de theaterzaal zijn gastvrouwen en -heren aanwezig. Dit zijn vrijwilligers. Zij vormen een aanspreekpunt voor, tijdens en na de voorstelling.
 • ​Het is niet toegestaan om eten en drinken mee de theaterzaal in te nemen.
 • De zaal opent 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.
 • Kom op tijd! Op uw toegangskaart staat altijd de juiste aanvangstijd vermeld. Na aanvang van de voorstelling is het niet meer mogelijk de zaal te betreden en vervalt uw recht op uw plaatsen. Het niet op tijd aanwezig zijn, geeft geen recht op restitutie van de plaatsbewijzen.Webshop voor de kaartverkoop, foto- en video-opnames van de voorstellingen van Musical'sCool!

Musical'sCool! verzorgt musicalcursussen voor jong en oud. Iedere cursus wordt afgesloten met een aantal voorstellingen in het theater. Zang, dans en spel compleet professioneel licht en geluid.


Meer informatie over onze cursussen vindt u op www.musicalscool.nl